Digiohje

Toimi näin ottaaksesi käyttäjätunnuksesi käyttöön lukeaksesi digitaalista sisältöä

 1. Rekisteröityäksesi tarvitset tilaajatunnuksen (asiakasnumero) ja sähköpostiosoitteen. Tilaajatunnuksesi on sama kuin asiakasnumerosi, sen löydät paperilehden osoitekentästä tai lehden laskusta.
 2. Klikkaa etusivun oikeassa yläreunassa olevaa KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta. Mobiilissa painike löytyy uusimpien artikkelien jälkeen. Pääset rekisteroitymään myös maksumuurillisista artikkeleista, joihin aukeaa ikkuna ”Haluatko lukea koko artikkelin”.
 3. a) Valitse ”Kirjaudu sisään” -kohdasta ”Siirry rekisteröitymään” ja ”Luo käyttäjätunnus”. Luot käyttäjätunnuksen antamalla sähköpostiosoitteesi.
  b) Artikkelista taas valitaan ”Rekisteröidy” ja ”Luo käyttäjätunnus” ja annetaan sähköpostiosoite.
 4. AKTIVOI TILAUS! Saat sähköpostiisi heti Lehtiluukku-käyttäjätunnukset PaikallisUutisten ja Korpilahti-lehden nettilehteen. Jatkossa käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, salasanasi on sähköpostin välityksellä saamasi kahdeksanmerkkinen tunnus. Aktivoidaksesi tunnuksesi mene takaisin kotisivuille www.paikallisuutiset.fi.
  a) Pääsivulta ylhäältä oikealta voit klikata omaa sähköpostiosoitettasi, jolloin voit ”Kirjautua sisään” ja ”Aktivoida tilauksesi” antamalla asiakasnumerosi.
  b) Voit aktivoida tilauksesi myös, kun yrität päästä lukemaan tilaajille tarkoitettua artikkelia tai näköislehteä.
 5. Jatkossa voit kirjautua sivuille ”Kirjaudu sisään” -kohdasta käyttäjätunnuksillasi niin, että kaikki uutiset ja näköislehdet ovat luettavissa.
 6. Voit tallentaa salasanan laitteellesi. Salasanan voit vaihtaa klikkaamalla kirjautumispainikkeen yläpuolella olevaa sähköpostiosoitettasi. Mikäli unohdat salasanasi, voit tilata uuden sähköpostiisi.

Käyttäjätunnus on tilauskohtainen ja sen voi luoda vain yhden henkilön sähköpostiosoitteeseen.