Tilaa lehti

Valitse tilattava lehti

Valitse tilausjakso

13 + 8 =

Tilaushinnat

Korpilahti-lehti ja PaikallisUutiset

 • Kestotilaus, paperi+digi 80 € (12 kk)
 • Määräaikainen, paperi+digi 20 € (3 kk) TARJOUS 30.3.2024 saakka
 • Digitilaus, TARJOUS 15 € (3 kk)
 • Kestodigitilaus, 54 € (12 kk)
 • Digitilaus, 30 € (6 kk kesto)

Osoitteessa www.paikallisuutiset.fi pääset lukemaan kummankin lehden sisältöjä!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.

Mikäli haluat kumman tahansa paikallislehden tilauslaskun useammassa erässä, ota yhteyttä ilmoitukset@korpilahtilehti.fi tai soita numeroon 0400 644 899.

Valitse tilauslomakkeen tilausvaihtoehdoista sinulle sopiviin ja täytä tilaustiedot, tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Kun tilaus on viety järjestelmäämme, saat vahvistusviestin ja asiakasnumerosi, joka toimii käyttäjätunnuksena digisisältöön. Tilaukset aktivoituvat arkipäivisin kerran vuorokaudessa klo 16, jonka jälkeen voit rekisteröityä ja kirjautua.

Käyttäjätunnuksen luot alla olevan ohjeen mukaan.

Voit myös tilata lehden puhelimitse, soita 0400 644899. Mikäli haluat allaolevista vaihtoehdoista poikkeavan mittaisen jakson tai tilata ulkomaille, soita tai laita sähköpostia ilmoitukset@korpilahtilehti.fi, puhelin 0400 644899.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, saat digilehden lukuoikeuden veloituksetta. Saat myös mahdollisuuden lukea näköislehteä jo TIISTAINA KLO 11. Mikäli haluat vaihtaa paperilehden ja digin (nyt 80 €/v) pelkäksi digitilaukseksi (nyt 54 €/v) voimassa olevan maksetun tilausjaksosi jälkeen, soita meille myös siinä tapauksessa!

Toimi näin ottaaksesi käyttäjätunnuksesi käyttöön lukeaksesi digitaalista sisältöä

 1. Rekisteröityäksesi tarvitset tilaajatunnuksen (asiakasnumero) ja sähköpostiosoitteen. Tilaajatunnuksesi on sama kuin asiakasnumerosi, sen löydät paperilehden osoitekentästä tai lehden laskusta.
 2. Klikkaa etusivun oikeassa yläreunassa olevaa KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta. Mobiilissa painike löytyy uusimpien artikkelien jälkeen. Pääset rekisteroitymään myös maksumuurillisista artikkeleista, joihin aukeaa ikkuna ”Haluatko lukea koko artikkelin”.
 3. a) Valitse ”Kirjaudu sisään” -kohdasta ”Siirry rekisteröitymään” ja ”Luo käyttäjätunnus”. Luot käyttäjätunnuksen antamalla sähköpostiosoitteesi.
  b) Artikkelista taas valitaan ”Rekisteröidy” ja ”Luo käyttäjätunnus” ja annetaan sähköpostiosoite.
 4. AKTIVOI TILAUS! Saat sähköpostiisi heti Lehtiluukku-käyttäjätunnukset PaikallisUutisten ja Korpilahti-lehden nettilehteen. Jatkossa käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, salasanasi on sähköpostin välityksellä saamasi kahdeksanmerkkinen tunnus. Aktivoidaksesi tunnuksesi mene takaisin kotisivuille www.paikallisuutiset.fi.
  a) Pääsivulta ylhäältä oikealta voit klikata omaa sähköpostiosoitettasi, jolloin voit ”Kirjautua sisään” ja ”Aktivoida tilauksesi” antamalla asiakasnumerosi.
  b) Voit aktivoida tilauksesi myös, kun yrität päästä lukemaan tilaajille tarkoitettua artikkelia tai näköislehteä.
 5. Jatkossa voit kirjautua sivuille ”Kirjaudu sisään” -kohdasta käyttäjätunnuksillasi niin, että kaikki uutiset ja näköislehdet ovat luettavissa.
 6. Voit tallentaa salasanan laitteellesi. Salasanan voit vaihtaa klikkaamalla kirjautumispainikkeen yläpuolella olevaa sähköpostiosoitettasi. Mikäli unohdat salasanasi, voit tilata uuden sähköpostiisi.

Käyttäjätunnus on tilauskohtainen ja sen voi luoda vain yhden henkilön sähköpostiosoitteeseen.