Tilaukset ja digitilauksen käyttöönotto-ohje

Tilaa PaikallisUutiset itsellesi tai lahjaksi

Tilaushinnat

Kestotilaus, paperi+digi 80 € (12 kk)
KEVÄT 2024 TARJOUS! Määräaikainen, paperi+digi 20 € (tarjous 3 kk)
Digitilaus, TARJOUS 15 € (3 kk)

Kestodigitilaus, 54 € (12 kk)
Digitilaus, 30 € (6 kk kesto)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.
Mikäli haluat tilauslaskun useammassa erässä, kerro siitä Viesti toimitukseen -kohdassa.

Valitse alempana olevasta pudotusvalikosta tilausvaihtoehto ja täytä tilaustiedot, tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Kun tilaus on viety järjestelmäämme, saat vahvistusviestin ja asiakasnumerosi, joka toimii käyttäjätunnuksena digisisältöön. Tilaukset aktivoituvat arkipäivisin kerran vuorokaudessa klo 14.20, jonka jälkeen voit rekisteröityä ja kirjautua.
Käyttäjätunnuksen luot alla olevan ohjeen mukaan.

Voit myös tilata lehden puhelimitse, soita 050 5431 207.
Mikäli haluat allaolevista vaihtoehdoista poikkeavan mittaisen jakson tai tilata ulkomaille, soita tai laita sähköpostia toimitus@paikallisuutiset.fi.

Jos olet jo paperilehden tilaaja, saat digilehden lukuoikeuden veloituksetta. Saat myös mahdollisuuden lukea näköislehteä jo TIISTAINA KLO 11. Mikäli haluat vaihtaa paperilehden ja digin (nyt 80 € / v) pelkäksi digitilaukseksi (nyt 54 €/ v) voimassa olevan maksetun tilausjaksosi jälkeen, soita meille myös siinä tapauksessa!

Toimi näin ottaaksesi käyttäjätunnuksesi käyttöön lukeaksesi digitaalista sisältöä

 1. Rekisteröityäksesi tarvitset tilaajatunnuksen (asiakasnumero) ja sähköpostiosoitteen. Tilaajatunnuksesi on sama kuin asiakasnumerosi, sen löydät paperilehden osoitekentästä tai lehden laskusta.
 1. Klikkaa etusivun oikeassa yläreunassa olevaa KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta. Mobiilissa painike löytyy uusimpien artikkelien jälkeen. Pääset rekisteroitymään myös maksumuurillisista artikkeleista, joihin aukeaa ikkuna ”Haluatko lukea koko artikkelin”.
 2. a) Valitse ”Kirjaudu sisään” -kohdasta ”Siirry rekisteröitymään” ja ”Luo käyttäjätunnus”. Luot käyttäjätunnuksen antamalla sähköpostiosoitteesi.
  b) Artikkelista taas valitaan ”Rekisteröidy” ja ”Luo käyttäjätunnus” ja annetaan sähköpostiosoite.
 3. AKTIVOI TILAUS! Saat sähköpostiisi heti Lehtiluukku-käyttäjätunnukset PaikallisUutiset-lehden -sivustolle. Jatkossa käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, salasanasi on sähköpostin välityksellä saamasi kahdeksanmerkkinen tunnus. Aktivoidaksesi tunnuksesi mene takaisin lehden kotisivuille www.paikallisuutiset.fi.
  a) Pääsivulta ylhäältä oikealta voit klikata omaa sähköpostiosoitettasi, jolloin voit ”Kirjautua sisään” ja ”Aktivoida tilauksesi” antamalla asiakasnumerosi.
  b) Voit aktivoida tilauksesi myös, kun yrität päästä lukemaan tilaajille tarkoitettua artikkelia tai näköislehteä.
 4. Jatkossa voit kirjautua lehden sivuille ”Kirjaudu sisään” -kohdasta käyttäjätunnuksillasi niin, että kaikki uutiset ja näköislehdet ovat luettavissa.
 5. Voit tallentaa salasanan laitteellesi. Salasanan voit vaihtaa klikkaamalla kirjautumispainikkeen yläpuolella olevaa sähköpostiosoitettasi. Mikäli unohdat salasanasi, voit tilata uuden sähköpostiisi.
 6. Käyttäjätunnus on tilauskohtainen ja sen voi luoda vain yhden henkilön sähköpostiosoitteeseen.

Tilaa tästä!

Tilauspaketti(Vaaditaan)