Aatu ja Sanni palkittiin

14.05.2024

Keväisin 4H-yhdistykset palkitsevat erityisen ansioituneita nuoria. Uuraisilla tänä vuonna palkinnot pokkasivat Aatu Poikonen ja Sanni Vanhatalo.
Aatu Poikonen palkittiin vuoden 2024 4H-yrittäjänä. – Aatu on perustanut pihatöitä, sekä autonpesua tarjoavan Aatu-Apuri yrityksen vuoden 2023 keväällä. Yrittäjänä Aatu on ollut täsmällinen, luotettava, sekä motivoitunut tekemään töitä oman yrityksen eteen. Aatun yrityksellä on ollut jo ensimmäisen vuoden aikana erittäin hyvä liikevaihto ja useita tyytyväisiä asiakkaita, kuuluvat perustelut.

Sanni Vanhatalo on vuoden 2024 kerhonohjaaja.
– Sanni on aloittanut välipalakerhossa kerhonohjaajana syksyllä 2023 ja iloksemme saimme heti huomata hänen olevan erinomainen työssään. Sannilla on ohjaamiseen rento, mutta jämäkkä ote. Työntekijänä Sanni on oma-aloitteinen, reipas, hyvin luotettava ja aina iloisella mielellä. Kerholaiset, sekä työkaverit pitävät Sannista kovasti ja se jos mikä onkin parasta palautetta, mitä ohjaaja voi saada, on Sannista huomattu.
Kesäkuusa Uuraisten 4H järjestää perinteiseen tapaan alakouluikäisille leirejä, kaikkiaan neljä kappaletta. Tällä kertaa luvassa on taideleirejä ja seikkailuntäyteisiä Hessun kesäleirejä. Leireille ilmoittautuminen on jo käynnissä yhdistyksen nettisivujen kautta. Leirit pidetään koulukeskuksella ja Hirvasen koululla.
Myös metallinkeräys on luvassa tulevan kesän aikana.

Lue myös nämä: