Ukrainasta Uuraisille

Myös Uuraisilla valmistaudutaan vastaanottamaan sotaa paenneita ukrainalaisia. Uuraisten Vuokratalojen muutamaa tyhjillään ollutta asuntoa ollaan kalustamassa uusiksi kodeiksi ja siihen toivotaan myös kuntalaisten apua. Mutta aivan vielä ei oteta lahjoituksia vastaan.

– Jos nurkistasi löytyy sinulle tarpeetonta, ehjää ja hyväkuntoista kampetta, älä heitä vielä pois. Syksyn aikana alamme kartoittamaan sekä keräämään kalusteita sekä muita kodin tarvikkeita pakolaisille tarkoitettuihin asuntoihin, kertoo projektin tiedotusvastaava Taru Kukkonen.

Tarvetta on kaikenlaisille kodin kalustolle sekä välineelle asunnon varustamiseksi. Tarkempaa listaa tarvittavista tavaroista, aikatauluista, sekä eri tuoteryhmien vastuuhenkilöistä kerrotaan myöhemmin.

Uuraisten kunnan vastuuhenkilöinä toimivat Ari Pekka Pasanen ja Tiia Poikonen, SPR:n keräystä koordinoi Mirja Kaartinen, Uuraisten seurakunnan vastuuhenkilöinä on Antti Toivio ja helluntaiseurakunnan Timo Koivisto. Mukana on myös Uuraisten Lions, jonka osa-alueesta vastaa Jari Rytkönen. -HL