Tulevaisuus on tässä ja nyt

Toivakan koulukeskuksen yhdeksäsluokkalaisten esitys johdatti musiikkimatkalle.

Toivakan koulukeskuksen yhdeksäsluokkalaisten esitys johdatti musiikkimatkalle.

Toivakan Koulukeskuksen tämän vuotinen kevätjuhla oli aikamoinen musiikkipläjäys. Musiikkia kuultiin laidasta laitaan aina Shakirasta Sibeliukseen, sekä herkkiä lauluesityksiä koulun oppilailta. Perinteen mukaan yhdeksäsluokkalaiset saapuivat juhlaan Sibeliuksen tahdeilla. Tästä käynnistyi huikea musiikkimatka läpi loistavien esitysten.
Kakkosluokkalaiset olivat suunnitelleet ja ideoineet ihan itse oman vauhdikkaan esityksensä. Lavalla nähtiin niin sählypallotaituruutta, jalkapallotemppuja kuin tanssiesitystäkin. Myös kahdeksasluokkalaisilla oli omat edustajansa tanssin saralta, lisäksi vielä tyttöduo Elli ja Tiia laulullaan Lupaan olla sun. Kuudesluokkalaiset ovat hekin siirtymävaiheessa vaihtaessaan yläkoulun puolelle, vaikka koulukeskuksessa kaikki luokat ovatkin saman katon alla. He esittivät laulun Maailman toisella puolen. Ysit taas lauloivat laulun Hetken maailma on tässä.
Ennen päättötodistusten jakoa luokanvalvoja Pentti Poikolainen toivotti yseille siunausta ja menestystä elämään. – Muistojen albumiin jää varmasti monenlaisia hetkiä, hän totesi.

Teksti ja kuva Jenni Järvinen