Toivakassa yritykset viettivät joulunavajaisia

Toivakassa yritykset valmistautuvat joulunaikaan. Marraskuun 30. päivä ovensa jouluvieraille avasivat mm. Kosmetologipalvelu Anna-Maria, Toivakan Apteekki ja K-market Perälä. Kosmetologipalvelu Anna-Mariassa Anna-Maria Harju-Laurila tarjoili asiakkailleen kahvia ja glögiä joulukuusen ollessa kynttiläloistossaan.

Apteekkari Marianne Wiiri tarjoili Toivakan apteekissa myös glögiä ja pipareita, sekä tuotetarjouksia. Apteekin näyteikkuna oli kauniisti koristeltu jouluiseen tunnelmaan.

Toivakan apteekkari Marianne Wiiri avasi joulunajan tuotetarjouksilla kahvin, glögin ja pipareiden kera. Kuvassa mukana Toini Jäntin suunnittelema ja virkkaama apteekin kisulimaskotti, joka sai nimekseen Toini tekijänsä mukaan.


K-market Perälässä oli vilskettä ja vipinää. Mielenkiintoinen esitys oli Toivakan Rivakan cheerleading kerhon joulunäytös. Ohjaajana oli Vilma Muurainen. Cheerleading-kerhossa on mukana 18 1-6 luokkalaisia tyttöä. Kerholla on harjoitukset kerran viikossa.
K-marketin tiloissa esillä olivat myös Toivakan Lepinkäiset joulukalentereineen ja kynttilöineen Minna-Mari Kivimäen johdolla. Lisäksi 6-luokkalaiset olivat laittaneet oman myyntipöytänsä luokkaretkirahastonsa hyväksi.
Ulkona telttakatoksessa kasiluokkalaiset grillasivat grillimakkaraa luokkaretki mielessään. Grillimakkara maistui pakkasenpuremille kaupassa kävijöille.

Veikko Ripatti