Pääkirjoitus 28.6.2022

Minulla on nyt kerrottavana varsin iloisia uutisia kaikille lukijoillemme, ilmoittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme: PaikallisUutiset-lehden ilmestyminen jatkuu, vaikka jokunen viikko sitten aavistelin lehden loppuvan tulevaan vuodenvaihteeseen mennessä.
Olemme löytäneet hyvän ratkaisun yhteistyöstä Korpilahti-lehden kanssa. Maarit Nurmisen vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksella vetämä, tätä lehteä vastaava paikallinen lehtiyhtiö ottaa elokuun alusta alkaen jatkaakseen PaikallisUutisten lehtiliiketoimintaa.
Nykyinen lehden kustantajayhtiö, Viestipantteri Oy, jatkaa muilla liiketoimintansa osa-alueilla.
Mikään ei lukijoiden näkökulmasta juuri muutu tässä vaihdoksessa, paitsi tietysti lehden julkaisija. Toimitus säilyy Hanna Lahtisen osaavissa ohjaksissa Uuraisilla edelleen, vain toimipaikka vaihtuu elokuun alusta alkaen toisaalle. Uudesta toimituksen osoitteesta ja mahdollisista teknisistä muutoksista esimerkiksi Viestipantteri Oy:n kanssa tehtyihin suoramaksu- tai verkkolaskutussopimuksiin tiedotamme myöhemmin enemmän.
Tässä vaiheessa myös tutut avustajat eli toimittajat alueilla ja graafikko ovat ilmoittaneet siirtyvänsä lehden matkassa tekemään juttujaan PaikallisUutisiin jatkossakin.
Yllekirjoittanut auttaa siirtymään asti ja tarvittaessa myös yli, joten minustakin vielä heinäkuussa tulette kuulemaan. Lehtitoiminnan kaupasta kerromme myös lisää ensi viikon PaikallisUutisissa.

Lea Lerkkanen