Nyt kissojen ja koirien kanssa Palokkaan

Eläinlääkäri Tuulikki Mykkänen on asettumassa alakerran tilaviin tiloihin ja pieneläinasiakkaat ovat jo erittäin tervetulleita vastaanotolle.
Tuulikki Mykkänen tullee myös tutuksi Toivakan navetoissa, sillä hän vastannut lokakuun alusta Kari Parkkisen jäätyä eläkkeelle Palokan kuntayhtymän Toivakan alueen hyötyeläinlääkäripalveluista.
– Aluksi etsimme toimipaikkaa Vaajakoskelta, jolloin se olisi ollut fyysisesti lähempänä Toivakkaa, Oravasaarta, Leppälahtea ja Vaajakoskea, jotka myös kuuluvat saman lääkärin toimialueeseen. Sieltä ei kuitenkaan tilaa löytynyt, joten päädyimme tänne Palokkaan, josta löytyivät varsin hyvät tilat, kertoo terveysvalvonnan johtaja ja eläinlääkärien esimies Kari Lampivuo.
Alakerran tilat ovatkin oikein sopivat erityisesti pieneläimille, jotka ovat tervetulleita vastaanotolle kotikunnasta riippumatta. Paikka on suurimmalle osalle seudun asukkaista tuttu, joten sinne on helppo tulla. Ihmispotilaiden etuoven sijasta kaarretaan takapihalle, josta löytyy asiakaspaikoituspaikkoja heti oven edestä.