Leivonmäen kansallispuistossa uusi kahvilayrittäjä

Leivonmäen kansallispuiston parkkipaikan kahvilayrittäjä on vaihtunut. Nykyisin parkkipaikan kahvilaa ylläpitää joutsalainen Karoliinan Kahvimyllyn yrittäjä Pirjo Soilu.
Kävimme tutustumassa tarjontaan joutsenten soitellessa torveaan ja kurkien parkuessa seudun soilla. Muuttolinnut ovat tulossa, samoin luonto kutsuu ihmisiä. Viime vuoden kävijämäärä kansallispuistossa oli 37 600 joten tilausta parkkipaikan kahvilamyynnille varmasti on. Viime lauantainakin parkkipaikka oli tupaten täynnä autoja.


Puistokahvilassa myyntivuorossa olivat Niina Kangas ja Väinö Koistinen. Kangas esitteli tuotteita ja kertoi tarjonnassa jatkossakin olevan maukkaat letut ja pullat ja täytetyt sämpylät. Lisäksi löytyy rieskaa sekä suolaista ja makeaa piirakkaa. Kahvi ja letut valmistetaan kaasukeittimellä paikan päällä.
Puistokahvila on aluksi avoinna viikonloppuisin säävarauksella. Kesällä voidaan aukioloaikoja lisätä kysynnän mukaan. Aukioloajat viikkokohtaisesti löytyvät Facebookista ja Instagramista Karoliinan Puistokahvilan sivuilta.

Veikko Ripatti