Leijonilla edessä juhlavuosi Uuraisilla

– Leijonat tekevät juhlavuoden aikana useita aktiviteetteja tai paremminkin aktiviteettikokonaisuuden, kertoo juhla-aktiviteetin vetäjä Pekka Riihimäki.
Kokonaisuus kohdentuu paikkakunnan lasten, nuorten ja myös ikäihmisten harrastus- ja viihtymisolosuhteiden kohentamiseen. Näyttävä avaus tähän on half-pipe-skeittirampin lahjoittaminen Nevalan leikkipuistoon. Sen virallinen luovutus tapahtuu ensi syksynä, kun myös lasten leikkipuisto on saatu käyttökuntoon. Rampin aikaansaamista auttoivat useat tahot, joita LC Uurainen kiittää. Näitä ovat Leader-toimintaryhmä Jyväsriihen lisäksi K-S Antennipalvelu, Jokihaara Oy ja Rakentajan pysäkki unohtamatta Uuraisten kuntaa ja lukuisia talkootyötä tehneitä yksityisiä.
Nevalan leikkipuistoon tulee myös muita laitteita, kuten leikkimökki, kiipeily- ja keinumisvälineitä, hiekkalaatikko sekä pöytä penkkeineen. Vanhusten palvelutalon lähialueen kehittämiseen satsataan juhla-aktiviteetissa. LC Uuraisten itse hankkimien varojen lisäksi saadaan merkittävää rahallista tukea Lions järjestön Aarne Ritari- säätiöltä. Markku Rasan muistorahasto on myös yksi merkittävä tekijä aktiviteettikokonaisuudessa ja noin vuoden päästä ilmoitetaan siitä myönnettävien avustusten tai stipendien haku- ja myöntämiskriteereistä. Lions Quest, jolla lasten ja nuorten kasvamista päihteettömään ja taspainoiseen elämään tuetaan, on ohjelmassa.
– Leijonien hankkeen tukeminen ja talkootyöhön osallistuminen on todella tervetullutta. Tulemme tiedottamaan hankkeidemme etenemisestä jatkossakin avoimesti ja aktiivisesti, toteaa Pekka Riihimäki.
Uuraisten viikon toripäivänä Leijonat hankkivat varoja toimintaansa arpajaisilla. 500 euron matkalahjakortin voitti Eija Pulkkinen, 150 euron matkalahjakortin puolestaan Lauri Kotkajärvi. Kahvipaketin verran arpa suosi Reijo Länkistä, Kare Pulkkista, Jorma Makkosta, Tiina Rytköstä, Anja Jämsää, Hanna Aho-Pynttäriä, Maarit Huutosta ja Maj Paanalaa.