Kuukanperän kommellukset näytelmäksi Kynkkälässä

– Täällä on aina niin hyvä ohjelma, että tulla täytyy, ensin töihin keittiöön ja sitten saliin nauttimaan, kertoi viimeisten kanssa tulleena lisäpenkeille päässyt Kaija Penttinen.
Kyynämöisten, Kotaperän ja Kelloperän väen voimin laadittu ohjelma olisi kelvannut vaikka miten hienoihin parrasvaloihin. Juontaja Ulla Pihl sai kuuluttaa toinen toistaan hauskempia esityksiä alkaen pienten koululaisten joulupukkinäytelmästä ja hellyttävästä äiti-lapsi -tonttuleikistä kohtalokkaaseen mustapukuisten naisten ja miesten ryhmätanssiin Kynkkälä in Black. Kaikista esityksistä kuulsi se, että harjoituksissa on ollut tosi mukavaa.
– Minä en ole kovin hyvä näyttelijä, mutta hauskaa oli, kommentoi suoritustaan joulupukin nuorennuseliksiirin tekijänä Samu Hakulinen.
Suoranaiseksi revittelyksi mentiin Kuukanperän kunnanviraston hulvattomasta menosta kertovassa näytelmässä, joka oli tehty ryhmätyönä, missä Terttu ja Tarja Stenmanin panos oli vahvasti mukana. Tutut taitajat Jarmo Niskanen, Pekka Hintikka, Reijo Länkinen, Ismo Kuorttinen, Sanna Hämäläinen, Mauri Rauhala ja Irja Seppänen saivat mukaansa uuden komediennen, Riitta Malisen, joka herkkupepuksi pyntättynä nappaa lopulta paikan Kuukanperän kunnanjohtajan sihteerinä. Riitta esiintyi myös yksinlaulajana ja rytmikkäänä tanssijana Kynkkälä in Blackissa
Pikkujouluissa kuultiin vielä Pekka Hintikan vitsejä, Reijo Länkisen tietokilpailu ja yhteislaulua Anne Pihlin säestyksellä. Joulupukki kävi, Kivelän Tuomas voitti joulukinkun ja tanssimaan päästiin Mökkiorkesterin tahdissa.