Koko perheen kevätkivaa Marjoniemen maisemissa

Koulukeskuksen pihalta voi lähteä kohti Marjoniemeä klo 10.30. Perillä voi jättää pienet MLL:n lapsiparkkiin, osallistua pilkkikisaan, sammutusnäytökseen, hevosajeluun, hippohiihtoihin, temppurataan ja mäenlaskuun. Voi myydä, ostaa, käydä kappelihartaudessa ja välillä syömässä Marjoniemen kuulua keittoa ja klo 15.00 voi kuunnella konserttia: laulua, pianoa, kitaraa ja nokkahuilua taitajina Virpi Lapinoja, Simo Nerg ja Heikki Tukiainen.
-Uuraisille on muuttanut paljon uusia asukkaita. Heilläkin on nyt tilaisuus tutustua uusittuihin tiloihin ja siihen, mitä kunnassa on tarjolla. Ja hyvin tärkeä on saada koko kansa kevättalvella ulos sohvan pohjalta, houkuttelee Eija Rantanen, Marjoniemen emäntä.
Tilaisuuden järjestelyjä tekevät yhdessä Rantasen perheen kanssa mm. Marttojen Sirpa Mäkelä, UU:n Sirpa ja Anni Autio ja MLL:n Marika Puttonen.
– Uuraisilla on valtavasti eri yhteisöjen järjestämää ohjelmaa. Todellakaan ei tarvitse kauaksi lähteä, kun toimimaan haluaa. Kevätkivassa voi kaikessa rauhassa tutustua paikkakunnan yhdistyksiin ja niiden tarjoamiin toimintamahdollisuuksiin, sanoo Sirpa Mäkelä.
Koko perheen kevätkiva-tapahtuma pidetään Marjoniemessä la 15.3. klo 11- 16.