Kehykset uudesta osoitteesta ensi kuussa

Toimintakeskus Uuraspajan toiminta muuttuu hieman tässä kuussa. Ulospäin näkyvin muutos on se, että kehyksiä ei Uuraspajalla voi enää teettää. Samanlainen kehystyspalvelu löytyy sen sijaan hyvin pian Hyvän Tuulen Pajalta, mihin Uuraspajan kehystystarpeet ovat juuri muuttamassa.
– Uuraspaja on ensisijaisesti kehitysvammaisten paikka, ja nyt meillä ole sellaista matemaattisesti pystyvää kaveria täällä, joka voisi pitää huolta kehystyspalvelusta, kertoo nykyään toimintakeskuksen ohjaajan tittelin alla työskentelevä Jyrki Paananen.
Se onkin toinen uudistus Uuraspajalla. Tästä eteenpäin toimintakeskus pyörii yhden ohjaajan voimin, tosin maanantaisin ja keskiviikkoisin paikalla on myös uusi ohjaaja Veera Sortava. Paanasen hartioilta vierähtivät pois kuntoutusohjaajan tehtävät. Johtajana ja kuntoutusohjaajan tehtävissä toimii Hanna Höykinpuro.
Jyrki Paanasen henkilökohtaisessa elämässä suurin muutos on kuitenkin se, että puoliso Päivi Paananen ei tulekaan aamuisin samaa matkaa töihin seuraavan vuoden ajan. Hän on jäänyt työlomalle eli äitiyslomalle.
Kaikkien muutosten keskellä Jyrki Paananen on tyytyväinen uusiin järjestelyihin.