Jokikukan uudet kuviot

Viime vuosina leikko- ja ruukkukukat ovat tulleet yhä enemmän myös ruokakauppojen ja huoltoasemien valikoimiin. Kukkia ostaakseen ei enää tarvitse mennä kukkakauppaan ja heräteostoksenakin kukka tarttuu helpommin mukaan maidon ja makkaran ohessa.
Vaikka kukkakauppiaalta saa paljon yksilöllisemmän kimpun, palvelun ja hoito-ohjeet mukaan, tosiasia kuitenkin on, että pitääkseen hyvän valikoiman jatkuvasti yllä, hukkaprosentti nousee väkisinkin aika korkealle.
– Pidän todella paljon sidonnasta ja jatkan sitä ihan entiseen malliin. Liike siirtyy Sähkötyön yhteyteen, kahvio ja pieni lahjatavara jää pois, jatkan Marimekolla ja tilaustöillä, Jokikukan kautta saa edelleenkin kukkalaitteiden lisäksi myösarkut,kuljetukset,hautakivet ja kaiverrukset, Elina kertoo.
– Olen koko reilun kymmenen vuoden ajan kehitellyt ja kokeillut kaikenlaista. Olen myös käynyt monilla sidonta- ym- kursseilta. Niiltä tulen aina intoa puhkuen ja koen saaneeni hirveän paljon ideoita ja taitoa. Pidän myös siitä, että pitää pientä kiirettä koko ajan, tunnen saavani silloin enemmän aikaiseksi, kuin jos on liian rauhallista.