Meistä

IMG_0688[1]

Paikallisuutiset-lehti on perustettu vuonna 1964. Se on koko pitkän historiansa ajan ollut Jyväskylän kaupungin reuna-alueiden (entinen Jyväskylän maalaiskunta) sekä ympäristökuntien oma paikallislehti.

Lehti on ilmestynyt aikaisemmin nimillä Jyväskylän Ympäristölehti ja Jyväskylän Ympäristö ja maalaiskunta –lehti. Vuodesta 1998 alkaen lehden nimi on ollut Paikallisuutiset.

Lehdellä on ollut eri omistajia. Ensimmäinen omistaja ja päätoimittaja oli Väinö Mikkola, jonka työtä jatkoi hänen poikansa Hannu Mikkola. Nuori päätoimittaja Hannu Mikkola menehtyi lasketteluonnettomuudessa Alpeilla. Toimittaja Mauno Ihanti otti ohjakset käsiinsä ja hänestä tuli Jyväskylän Ympäristölehden nimellä tuolloin ilmestyneen julkaisun päätoimittaja.

Muita vuosien varrella päätoimittajan pestiä hoitaneita ovat ainakin Carita Forsman, Vesa Olkkonen, Mikko Terävä ja Markku Parkkonen. Nykyisin lehden kustantajana toimii Viestipantteri Oy ja lehden päätoimittajana Lea Lerkkanen.

Lehden toimitus on Uuraisilla osoitteessa Virastotie 2. Henkilökuntaa on päätoimittaja-toimitusjohtajan lisäksi työsuhteisena toimittaja Hanna Lahtinen, sekä alueilla toimivat avustajat Jenni Partanen (Toivakka), Veikko Ripatti (Toivakka) ja Tellervo Lehtoranta (Uurainen, Tikkakoski). Lehden viikottaiset, paikallisväritteiset pilapiirrokset syntyvät Kuohulla Mika Lassilan piirtäminä.

MEILTÄ MYÖS!
Graafiset palvelut Avaimet käteen -periaatteella. Kirjojen taitot, esitteet ja muut julkaisut, kuvien käsittelyt ym.
Ota yhteyttä ja kysy lisää: Lea Lerkkanen 050 5969 569 tai lea.lerkkanen@paikallisuutiset.fi